JKP RADLJE OB DRAVI - AKTUALNOJKP Radlje ob Dravi d.o.o.

CERTIFIKATA STANDARDA KAKOVOSTI ISO 9001-2008
CERTIFIKATA STANDARDA KAKOVOSTI ISO 9001-2008

Evropski teden zmanjševanja odpadkov se hitro bliža.


evropski_teden_zmanjsevanja_odpadkov_se_hitro_bliza

Aktivnosti bodo letos potekale od 19. do 27. novembra 2016, tokratna tema je zmanjševanje odpadne embalaže.

Naša želja je, da bi bila tudi Slovenija čim bolj aktivna in bi prijavila številne inovativne akcije. Zato vas lepo vabimo, da se nam pridružite.

Za vas smo zbrali nekaj koristnih informacij in napotkov, ki vam bodo pomagali pri razmišljanju in prijavi akcije.

Nikar ne odlašajte - prijave so odprte le še do 4. novembra 2016.

LETOŠNJA TEMA: ZMANJŠEVANJE ODPADNE EMBALAŽE
Odpadna embalaža je vse večji globalni problem, saj proizvajamo in porabljamo vse preveč embalaže. Kako lahko opozorimo na to problematiko in zmanjšamo količino odpadne embalaže?

KAKO SODELOVATI?
Enostavno. Tako, da med Evropskim tednom zmanjševanja odpadkov organizirate aktivnost, ki bo čim širšo javnost ozaveščala o tem, kako ravnati tako, da odpadkov ne bomo proizvedli oziroma jih bomo proizvedli čim manj.
več >

ŠE NIMATE IDEJE?
Nič hudega. Za vas smo pripravili številna gradiva, ki vam bodo pomagala pri razvijanju in uresničevanju akcij za spodbujanje trajnostno naravnanega vedenja.
več >

KAKŠEN JE POSTOPEK?
Svojo akcijo lahko prijavite do 4. novembra 2016 na spletni strani Evropskega tedna zmanjševanja odpadkov, pred tem pa se morate na strani še registrirati. Vašo prijavo bomo nato pregledali in vam posredovali dodatne napotke in informacije za organizacijo akcije.

RAZŠIRITE GLAS
Na voljo imate vrsto materialov s katerimi lahko širite zavedanje o Evropskem tednu zmanjševanja odpadkov in k sodelovanju povabite tudi širšo javnost.
več >