JKP RADLJE OB DRAVI - AKTUALNOJKP Radlje ob Dravi d.o.o.

CERTIFIKATA STANDARDA KAKOVOSTI ISO 9001-2008
Partnerji pri projektu Komunalna čistilna naprava Ožbalt.

OBVESTILO ZA POKOPALIŠČE OB DNEVU SPOMINA NA MRTVE


Spoštovani,

Konec meseca oktobra, posebej pa še na dan spomina na mrtve, ob 1. novembru, bomo tako kot vsako leto množično obiskovali grobove na pokopališčih.
Večje število ljudi na ožjem prostoru v tem obdobju še vedno pomeni povečano nevarnost za prenos in okužbo z virusom SARS-CoV-2.

Da bi obiskovalce pokopališč dodatno spomnili na večjo pozornost in varovanje zdravja, opozarjamo obiskovalce, da je obvezno vzdrževanje primerne medsebojne razdalje med obiskovalci kot tudi upoštevanje vseh s strani vlade in NIJZ predpisanih aktualnih ukrepov.

Obiskovalcem pokopališč tudi predlagamo, da obiske grobov na pokopališčih v največji možni meri prilagodijo tako, da izberejo čas obiska, ko po predvidevanju na pokopališču ne bo največ ljudi, tako da ne bi prihajalo do prekomerno velikega števila obiskovalcev ob istem času.

Občani, ki bi v tem obdobju imeli najmanjši dvom o lastnem zdravju, prosimo, naj obisk pokopališča odložijo na kasnejše dneve; tako bodo zaščitili svoje zdravje kakor tudi zdravje drugih obiskovalcev pokopališča.

Prav tako obveščamo vse obiskovalce pokopališč, da kakor lani tudi letos na pokopališčih ne bo izvedenih organiziranih komemoracij in kulturnega programa in se za razumevanje zahvaljujemo.

Bodimo odgovorni, saj bomo tako v največji možni meri preprečevali morebitno nevarnost za širjenje okužbe.