JKP RADLJE OB DRAVI - AKTUALNOJKP Radlje ob Dravi d.o.o.

CERTIFIKATA STANDARDA KAKOVOSTI ISO 9001-2008
Partnerji pri projektu Komunalna čistilna naprava Ožbalt.

OBVESTILO ZA UPORABNIKE NAŠIH STORITEV - 30.5.2020


Naše stranke obveščamo, da smo tudi po uradnem zaključku epidemije Covid-19, ki začne veljati s 1. junijem 2020, zaradi preventivnega preprečevanja širjenja koronavirusa, sprejeli ukrepe, ki bodo delno še naprej vplivali na naše poslovanje. Le-ti so bili sprejeti z namenom ohranjanja tako vašega zdravja kot tudi zdravja zaposlenih delavcev JKP Radlje ob Dravi.
  
POSLOVNI OBJEKTI – UPRAVA
S ponedeljkom, 15. junijem 2020, bo ponovno omogočeno plačevanje naših položnic na blagajni podjetja. Vhod v poslovni objekt bo omogočen samo eni osebi, ki mora obvezno nositi zaščitno masko. Kdor zaščitnih sredstev ne bo imel, ne bo mogel vstopiti v objekt. Pred vstopom in izstopom iz objekta si mora stranka obvezno razkužiti roke.
S ponedeljkom, 15. junijem 2020, bo tudi ponovno omogočeno dvigovanje rumenih vrečk in sicer pod istimi pogoji, kot plačevanje položnic.
Za kakršne koli druge informacije vas še vedno naprošamo, da se poslužujete elektronskih poti poslovanja, kot so e-pošta info@jkp-radlje.si , e-obrazci na naši spletni strani https://www.jkp-radlje.si/obrazci_in_vloge, ali pa pokličete naše referente na kontaktnih številkah https://www.jkp-radlje.si/kontakt

Sedaj je tudi pravi čas, da se odločite za uporabo računa v obliki PDF ali eRačuna https://www.jkp-radlje.si/e_racuni

POGREBNA SLUŽBA
Pogrebna služba bo kot do sedaj, dosegljiva preko telefonskih številk 031 606 911 in 041 625 582 praktično 24 ur na dan. Sprejem svojcev, povezan z obveščanjem o smrti, bo še vedno omejen na eno osebo, po predhodnem dogovoru z našo pogrebno službo in z upoštevanjem že zgoraj omenjenih omejitvah.

Pogrebne slovesnosti še vedno potekajo v skladu s priporočili NIJZ.

V skrbi za zdravje udeležencev pogrebnih slovesnosti in njihovih družin in na podlagi odredbe o prepovedi zbiranja na javnih prireditvah v javnih prostorih zaprtega tipa v Republiki Sloveniji, smo prisotnost ljudi na pogrebni slovesnostih omejili na ožji družinski krog. Ponovno vas prosimo, da zaradi preprečevanja rizika nadaljnjih okužb, sožalje svojcem pokojnih izrekate le z besedami, brez rokovanja in objemanja ter da se od dragega pokojnika poslovite le v družinskem krogu. Za izrekanje sožalja v času pred pogrebom je dovoljen dostop posameznim osebam tako, da bodo v prostoru za slovo poleg svojcev lahko maksimalno dve osebi naenkrat. Uporabljajte tudi v poslovilnih vežicah nameščena dezinfekcijska sredstva za razkuževanje rok.


ZBIRNI CENTRI
Zbirna centra v Radljah ob Dravi in na Gortini sta od 1. junija 2020 odprta po urniku, ki je veljal pred uvedbo izrednih ukrepov zaradi epidemije Covid-19:

Delovni čas zbirnega centra Radlje:
pon.- pet.: 8.00 do 15.00 ure
torek: 8.00 do 17.00 ure
sobota: 8.00 do 12.00 ure

Delovni čas zbirnega centra Muta - Vuzenica:
pon.- pet.: 8.00 do 15.00 ure
četrtek: 8.00 do 17.00 ure
sobota: 8.00 do 12.00 ure

Vstop v zbirni center bo še vedno omogočen samo eni osebi in sicer v razmaku 15 minut. Pred vstopom in izstopom iz zbirnega centra si mora stranka obvezno razkužiti roke. V tem času bo s strani delavca izveden prevzem, tehtanje in obračun pripeljanih odpadkov.
Vse uporabnike pozivamo, da dosledno upoštevajo navodila zaposlenih delavcev v zbirnih centrih, saj je režim dostopa do zbirnih centrov uveden skladno z navodili NIJZ za preprečevanje širjenja koronavirusa.

Zaradi vaše lastne varnosti in varnosti drugih bo v zbirnih centrih obvezna uporaba zaščitne maske in rokavic. Brez zaščitne opreme vstop na območje zbirnega centra ne bo možen.

IZVAJANJE DRUGIH STORITEV
Vse ostale naše storitve, ki jih izvajamo na terenu, od 1. junija 2020 dalje potekajo kot pred uvedbo izrednih ukrepov z upoštevanjem navodil NIJZ.


OSTANITE IN OSTANIMO ZDRAVI!