POGREBI | JAVNO KOMUNALNO PODJETJE RADLJE OB DRAVIJKP Radlje ob Dravi d.o.o.

CERTIFIKATA STANDARDA KAKOVOSTI ISO 9001-2008
Partnerji pri projektu Komunalna čistilna naprava Ožbalt.

Pogrebi


Poslovilne vežice so odprte:
LETNI ČAS (marec - september) od 9.00 zjutraj do 20.00 ure zvečer.
ZIMSKI ČAS (oktober - februar) od 9.00 zjutraj do 19.00 ure zvečer.

Izvedba pogreba:
Pogrebi se izvajajo v dogovoru s svojci.


Spoštovani,
V mesecu novembru 2019 smo se za objavo osmrtnic združili s podjetjem Sigma in njihovim spletnim portalom Osmrtnice.si in Občinami Muta, Podvelka in Ribnica na Pohorju. Portal osmrtnice.si med drugim omogoča spletni vpogled v objavo osmrtnic in prižiganje e-svečk (po novem se lahko položi tudi cvet). Objavljene osmrtnice so tako vidne na naši spletni strani, na spletni strani omenjenih občin in na spletni strani Osmrtnice.si.

Občini Radlje ob Dravi in Vuzenica zaenkrat nista vključeni v ta portal, zato bodo osmrtnice pokojnih občanov iz teh dveh občin objavljene samo na naši strani – tako kot je bila praksa do sedaj.

Vključitev v portal osmrtnice.si ima tudi noto ekološkega ozaveščanja. Na področju prižiganja sveč želimo občanom ponuditi alternativno rešitev klasičnim svečkam, zato bodo občani imeli možnost prižiga brezplačne elektronske svečke, lahko pa položijo tudi cvet. Ob prižigu e-svečke ali položitvi cveta bo občan vnesel podatke za prikaz avtorja, tako da bo za vsako prižgano svečko ali položen cvet vidno tudi, kdo je prižgal svečko oz. položil cvet.

Obiskovalci pa imajo možnost na objavljeni osmrtnici izraziti brezplačno sožalje, zapisat morebiten spomin na pokojnika ali pa objaviti zahvalo.ARHIV OSMRTNIC