POGREBIJKP Radlje ob Dravi d.o.o.

CERTIFIKATA STANDARDA KAKOVOSTI ISO 9001-2008
CERTIFIKATA STANDARDA KAKOVOSTI ISO 9001-2008

Pogrebi

Naše cenjene stranke obveščamo da je na pogrebnih slovesnostih od 9. julija 2020, v skladu z novim sprejetim ukrepom Vlade RS z dne 8.7.2020 glede omejitev širjenja novega koronavirusa, dodatno omejena prisotnost udeležencev na pogrebnih slovesnostih na maksimalno 10 ljudi.

Na pogrebih je obvezna uporaba zaščitnih mask ter varnostne razdalje 2 m.

OSTANITE IN OSTANIMO ZDRAVI!
SPOŠTOVANI,
Zaradi preprečevanja okužb z novim koronavirusom, vam priporočamo, da sožalje svojcem pokojnih izrečete le z besedami, brez rokovanja in objemanja.
Z namenom preprečevanja širjenja okužb smo namestili sredstvo za razkuževanje rok.
Hvala da upoštevate priporočila in pomagate pri omejevanju širjenja okužbe!

direktor
mag. Gregor Ficko

Spoštovani svojci, sorodniki in prijatelji pokojnih!

V skrbi za zdravje udeležencev pogrebne slovesnosti in njihovih družin in na podlagi odredbe o prepovedi zbiranja na javnih prireditvah v javnih prostorih zaprtega tipa v Republiki Sloveniji, ki je bila objavljena v Ur.l. RS št. 15/2020 z dne 7. 3. 2020 vas prosimo, da zaradi nevarnosti širjenja SARS-CoV-2 (COVID 19) prisotnost na pogrebni slovesnosti omejite na ožji družinski krog in na zdrave ljudi.

Ukrep velja dokler ne preneha nevarnost širjenja nalezljive bolezni.

Prosimo za razumevanje.Poslovilne vežice so odprte:
LETNI ČAS (marec - september) od 9.00 zjutraj do 20.00 ure zvečer.
ZIMSKI ČAS (oktober - februar) od 9.00 zjutraj do 19.00 ure zvečer.

Spoštovani,
V mesecu novembru smo se za objavo osmrtnic združili s podjetjem Sigma in njihovim spletnim portalom Osmrtnice.si in Občinami Muta, Podvelka in Ribnica na Pohorju. Portal osmrtnice.si med drugim omogoča spletni vpogled v objavo osmrtnic in prižiganje e-svečk. Objavljene osmrtnice so tako vidne na naši spletni strani, na spletni strani omenjenih občin in na spletni strani Osmrtnice.si.

Občini Radlje ob Dravi in Vuzenica zaenkrat nista vključeni v ta portal, zato bodo osmrtnice pokojnih občanov iz teh dveh občin objavljene samo na naši strani – tako kot je bila praksa do sedaj.

Vključitev v portal osmrtnice.si ima tudi noto ekološkega ozaveščanja. Na področju prižiganja sveč želimo občanom ponuditi alternativno rešitev klasičnim svečkam, zato bodo občani imeli možnost prižiga brezplačne elektronske svečke. Ob prižigu e-svečke bo občan vnesel podatke za prikaz avtorja, tako da bo za vsako prižgano svečko vidno tudi, kdo je svečko prižgal..